Eurobasket

Τζόρτζεβιτς: «Μπορούμε, αλλά να το δείξουμε και όχι να το λέμε»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φάνηκε να έχει κάποια παράπονα από τους παίκτες της Σερβίας μετά τη δύσκολη νίκη με 86-78 επί της Ουγγαρίας για τους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Η Σερβία πέρασε μεν στους «8» νικώντας 86-78 την Ουγγαρία, αλλά η εικόνα της δεν ήταν καλή και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φάνηκε να έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και όσα έχουμε κάνει ως τώρα. Σεβόμαστε την Ουγγαρία και θεωρώ πως έκαναν μια εξαιρετική πορεία. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για τον αγώνα και ένα από τα κλειδιά ήταν ο περιορισμός του Χάνγκα. Δεν προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε, δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από τα όσα πρόσφεραν οι παίκτες από τον πάγκο, αλλά όπως και να’ χει είμαστε στα προημιτελικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που είναι υποψήφια για μετάλλιο, την Ιταλία, και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μια μέρα λιγότερη για προετοιμασία», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για το αν η ομάδα του πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα είπε: «Το ελπίζω. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι, ίσως και υπερβολικά. Θα πρέπει να το απολαύσουν. Πιστεύω πως έχουμε αυτό που χρειάζεται, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια και στις συνεντεύξεις».

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς αρκέστηκε να δηλώσει με τη σειρά του: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Τελειώσαμε το ματς όπως θέλαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Ιταλία και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x